Workshops!
1. Vis fileren (1,5 uur)
1. Vis fileren (1,5 uur)
Leer binnen korte tijd hoe je een verse vis geheel graatloos kunt fileren. Onder professionele begeleiding.
Inclusief koffie/ thee met wat lekkers en een drankje naar keuze.
2. Vis fileren de luxe (2,5 uur)
2. Vis fileren de luxe (2,5 uur)
Leer binnen korte tijd hoe u een verse vis geheel graatloos kunt fileren onder professionele begeleiding.
Na ontvangst met koffie/ thee en wat lekkers krijgt u een stukje theorie over de vis en het fileren. Vervolgens gaan de handjes uit de mouwen en gaat u zelf aan de slag!
Wat deze workshop uniek maakt, is dat u uw eigen gefileerde vis even later, geheel bereid, op kunt eten of mee mag nemen naar huis. Verser bestaat niet!
Max. 8 personen
| Datum | Workshop | Tijd |
|---|---|---|
| Maandag 17 november | Vis fileren (1,5 uur) | 18:00 - 19:30 |
| Interesse? | U kunt zich aanmelden, er is nog plek. |
3. Vis roken (2 uren)
3. Vis roken (2 uren)
Onder leiding van de professional ervaart u hoe de verse vis authentiek wordt gerookt. Natuurlijk wordt u uitgedaagd om mee te helpen en een stukje te proeven.
Inclusief koffie/ thee met wat lekkers en een drankje naar keuze.
Onder leiding van de professional leert u uw eigen visschotel maken. En kunt u, in het vervolg, ook thuis een overheerlijk en prachtig resultaat creëren.
De schotel die u ontworpen heeft, mag u meenmen naar huis.
Inclusief koffie/ thee met wat lekkers en een drankje naar keuze.